• Introducing Dark Mode! Switch by clicking on the lightbulb icon next to Search or by clicking on Default style at the bottom left of the page!

Missing PO values in versions after Xe upgrade

We are in the process of upgrading from B7332 to Xe, and have found that
some of the values in the processing options on versions are missing. The
Xe Development environment is an upgraded copy of our B7332 Production
environment, so would expect the versions to be the same in both.
As an example, a version over P03B102 in Xe has the values missing on the
'Default' tab, but the values on the 'Chargeback' tab are the same as the
Production version. Some values for the processing option were merged, but
others were not. The text on both of these tabs seem to have been amended
in the Xe version.

Has anyone had this issue when upgrading to Xe. Does anyone know where the
processing option values are held, and are they accessible, so that we can
identify which values need to be reset in which versions. Have looked at
tables F98306 and F983051, but these seem to hold text details only.

TIA.

Marcelle.

AS400 - OneWorld Xe (DEV) - B7332 (Production).
 

Zoltan_Gyimesi

Legendary Poster
Hi Marcelle,

Excuse me that I can not help you currently but maybe somebody else will if you provide us with some further informations to clarify and identify your problem, situation a bit more exactly. Would you answer some question?

1.) How had you upgraded? With MERGE?
2.) Was any custom changes on the PO templates?
3.) What kind of versions have you noticed this problem on? On standard OW version or on custom versions?
4.) Is there any difference when you see the POs in the versions and opening POs with their designer?

Good luck,
Zoltán

B7332 SP11, ESU 4116422, Intel NT4, SQL 7 SP1
(working with B7321, B7331, XE too)
 
Top