E8.10 Unable to Build Packages on e810

DanJulius

Member
When trying to get a build a package, the client package builds fine. However the Server package fails with the error below. When I look in the package the Intel6.1 fold does not exist. What mechanism is supposed to create that folder?

Mon Sep 20 10:37:35 - ----------------------------------------------------------
Mon Sep 20 10:37:35 - Initialize detail structure and working folders on server.
Mon Sep 20 10:37:35 - spkginit.c:2782 PKGINT0051 ERROR: BuildMachine does not exist in either \\DEPLOY\E810\PD810\package\PD210920U\INTEL6.1\ENTERPRISE.INF or \\DEPLOY\E810\PD810\package\PD210920U\INTEL6.1\COMPRESS.INF.
Mon Sep 20 10:37:35 - spkginit.c:486 PKGINT0013 ERROR: Unknown package deploy type. Valid types are LOCAL/NON LOCAL. Detail server structure not initialized.
Mon Sep 20 10:37:35 - spkgeng.c:1624 PKGENG0032 ERROR: Failed to initialize the detail structure for the server ENTERPRISE.
Mon Sep 20 10:37:35 -
Mon Sep 20 10:37:35 - spkgclnt.c:4635 PKGCLT0169 ERROR: JDENET_CreateMsg failed. Error Invalid host name..
Mon Sep 20 10:37:35 -
Tue Sep 21 06:43:53 -
Tue Sep 21 06:43:53 - ----------------------------------------------------------
 

schojo44

Well Known Member
Mon Sep 20 10:37:35 - spkginit.c:2782 PKGINT0051 ERROR: BuildMachine does not exist in either \\DEPLOY\E810\PD810\package\PD210920U\INTEL6.1\ENTERPRISE.INF or \\DEPLOY\E810\PD810\package\PD210920U\INTEL6.1\COMPRESS.INF.
[...]
Mon Sep 20 10:37:35 - spkgclnt.c:4635 PKGCLT0169 ERROR: JDENET_CreateMsg failed. Error Invalid host name..
Concentrate on these lines. Can DEPLOY reach the server ENTERPRISE via network? Is the server mapped in machine identification (P9654A)? Seems like JDE doesn't know of an enterprise server called ENTERPRISE

Also: What's the tools release and the OS of Deployment Server and Enterprise Server?
 

DanJulius

Member
Concentrate on these lines. Can DEPLOY reach the server ENTERPRISE via network? Is the server mapped in machine identification (P9654A)? Seems like JDE doesn't know of an enterprise server called ENTERPRISE

Also: What's the tools release and the OS of Deployment Server and Enterprise Server?
I can access that directory on deploy. However, the Intel6.1 folder does not exist on the deployment server. It does exist in previous package builds.
 
Top