RUNUBE

DaKAA

Member
Is anyone else having trouble with the AS/400 RUNUBE command?

It works sometimes, but usually errors out with a "MCH3601 - Pointer not set
for location referenced"

We have not found a pattern for the failures, tried both running the
command interactive, and submitting to batch with equally erratic results.
It may fail once, then the identical job/command will process normally three
or four times in a row.

Keith Anderson


B7332 Sp 10.1 AS400 V4R5 Enterprise, NT/SQL for CO
 

Michelle D.

Active Member
We are also on B7322 with V4R3 and get that message intermittently. It
usually happens with R42520 (print pick slips), but also happens with R42565
(print invoices). I haven't found any sort of pattern. I've also opened
several calls with response line and they've been absolutely NO HELP! I
even tried calling IBM. They said it was definitely a JDE problem because
of the program being called.

I wish someone would come up with a solution soon because our pick slips end
in error about 40% of the time!

Michelle Dulay
ERP Coordinator
BFGoodrich Aerospace
Chandler Evans Control Systems
email: mdulay@chandlerevans.bfg.com

OneWorld B7322 with the MFG Mini-Cum, coexistent with World A7.3
AS400 V4R3 Enterprise Server
Windows NT SQL V6.5 Deployment Server
SynQuest V5.07.02
Oracle
NT Logic - between AS400 (OneWorld) and HP9000 (SynQuest)
 

rgz

Active Member
We had this error occuring occasionally with one ube that does a lot of
reading/writing to v.large tables on the as400. We had a temporary
workaround by splitting the ube into several version's with limited data
selection on each. We have since purged out a lot of historical data from
the v.large tables in question, and the error has never returned when
running the original ube. Otherwise, load the latest cum tape + db fix pack.



_________________________________________________________________________
Get Your Private, Free E-mail from MSN Hotmail at http://www.hotmail.com.
 

DoengDE

Active Member
We get them all the time too.

Today the OW UBE log shows this:
29945 Fri Mar 23 02:36:27 2001 JDEKRNL_W/C/RUNUBE700
RUNUBE: Remote CP=1252, Remote OS=5, Local CP=37, ConverToASCII=0

29945 Fri Mar 23 02:36:27 2001 JDEIPC_W/C/IPCSYSV295
IPC2100022 - createIPCSem resource exists, flags specify eIPCExcl.

29945 Fri Mar 23 02:36:27 2001 JDEIPC_W/C/IPCSYSV295
IPC2100022 - createIPCSem resource exists, flags specify eIPCExcl.

29945 Fri Mar 23 02:36:28 2001 JDEIPC_W/C/IPCSYSV295
IPC2100022 - createIPCSem resource exists, flags specify eIPCExcl.

29945 Fri Mar 23 02:36:28 2001 JDEIPC_W/C/IPCSYSV295
IPC2100022 - createIPCSem resource exists, flags specify eIPCExcl.

29945 Fri Mar 23 02:36:30 2001 JDEIPC_W/C/IPCSYSV295
IPC2100022 - createIPCSem resource exists, flags specify eIPCExcl.

29945 Fri Mar 23 02:40:07 2001 JDEKRNL_W/C/JDB_UTL13203
JDB9900359 - Failed to validate action for un-initialized lock 3Å
29945 Fri Mar 23 02:40:07 2001 JDEKRNL_W/C/RUNUBE1343
Runube Ended Abnormally!
---------------
and the 400 log shows this (before the MCH3601 msg):
Message . . . . : Boundary alignment of pointer or template not valid.
Cause . . . . . : You tried to refer to a pointer or a template value not
having the correct alignment relative to the start of space. The
instruction ended.
--------------------
Like you, I have called JDE Support and have gotten absolutely nowhere.


OW 7321, SP 12.5, coexistant, ES 400 V4R5, DS NT
 
Call Orchestrations From Excel – The Easy Way to Make the Orchestrator Work for You.

richardjackson

Active Member
The message:

JDB9900359 - Failed to validate action for un-initialized lock 3Å

means that the business function that was running crashed. If you can stand
to debug the job, you might be able to figure out which one died and, if you
are lucky, why it died.

Richard Jackson
(speaking only for myself)

-----Original Message-
 
Top