• Introducing Dark Mode! Switch by clicking on the lightbulb icon next to Search or by clicking on Default style at the bottom left of the page!

Re[2]: Package builds Xe

Kevin_McAlexand

Active Member
We are currently installing Xe. Anyone who has done it for
coexistence, I would like to hear from you on the issues you ran into
with the corresponding fixes. To this point, we have validated our
plan in the planner.

OW Xe Coexist, AS/400 V4R5 & CO

Thanks ahead of time,
Kevin
kevin.mcalexander@alltel.com
501-220-8477


______________________________ Reply Separator _________________________________
Subject: Re: Package builds Xe
Author: jdelist@jdelist.com at INTERNET
Date: 03/30/01 4:44 PM


Larry,

We are having similar problems on our Xe installation (Test Ring) We
solved the problem by adding the WaitForBusBuild=Y line in [INSTALL]
section of JDE.ini.

Hope this helps.

Tom Davidson
Test Ring OW Xe AS/400 V4R5, CO Sql 7.0












Whats happening is that the BUSBUILD process just seems to hang waiting on
DB I-O. The BuildLog.txt for BusBuild shows the following:
=========================================================
BUILD LOG

Package: PY7333FB

Date: Fri Mar 30 08:19:23 2001
Build Machine: DEFIANT

Path Code: PY7333

Source Path: \\DEFIANT\B7333\PY7333\package\PY7333FB

Foundation Path: \\DEFIANT\B7333\system

Destination Path: \\DEFIANT\B7333\PY7333\package\PY7333FB



Generating source for NER and TER...

=======================================================
and never gets past this point.



OW 7332 SP 11.3VER, NT 4.0 SP 5, TSE 4.0 SP 4, Metrframe 1.8, CO SQL 7.0
--------------------------
To view this thread, visit the JDEList forum at:
http://198.144.193.139/cgi-bin/wwwthreads/showflat.pl?Cat=0&Board=OW&Number=8376
 

joy_fernandez

Well Known Member
RE: Package builds Xe

4-2-01
Tom:

What version of JDE are you running and did you add this to the Deployment
or the Enterprise Server?

Joy Fernandez
JDE System Administrator
830-868-5035
joyf@peci.com
 

Tom_Davidson

VIP Member
RE: Package builds Xe

Joy,

We are installing Xe (B7333) and the change was made on our deployment
server INI. The builds on the AS/400 are fine.

Tom
OWB7332/B7333 AS/400 V4R5, CO on NT SQL 7.0






What version of JDE are you running and did you add this to the Deployment
or the Enterprise Server?





OW 7332 SP 11.3VER, NT 4.0 SP 5, TSE 4.0 SP 4, Metrframe 1.8, CO SQL 7.0
 
Top