• Introducing Dark Mode! Switch by clicking on the lightbulb icon next to Search or by clicking on Default style at the bottom left of the page!

JD Edwards EnterpriseOne server can't Run

emstone

Member
JD Edwards EnterpriseOne server can\'t Run

Hi,

i installed the EnterpriseOne 8.12 Server for linux ,
the database is oracle10g(10.2.0.2).
after successfully installation, i login as jde812/jde812:

$ pwd
/jdedwards/e812/system/bin32
$ ./RunOneWorld.sh
Tue Dec 4 14:36:20 CST 2007 Starting JD Edwards OneWorld on JDEENT
The jdenet_n process did not start...
Check the jdenet_n.log, or the log file associated
with the jdenet_n process id.
$ ls -ltr jdenet_n.log
-rw-rw-r-- 1 jde812 jde812 0 Dec 4 14:36 jdenet_n.log
$ more startstop.log
----------------------------------------------------------
Tue Dec 4 13:11:59 CST 2007 Stopping JD Edwards OneWorld on JDEENT
No jdenet processes were found.
delete all MessageQueues, Shared Memories, and Semaphores, range:
0x00001388 to 0x00001b57 [5000 to 6999], owned by jde812

Tue Dec 4 13:11:59 CST 2007 JD Edwards OneWorld shutdown complete.

**********************************************************
Tue Dec 4 13:50:22 CST 2007 Starting JD Edwards OneWorld on JDEENT
delete all MessageQueues, Shared Memories, and Semaphores, range:
0x00001388 to 0x00001b57 [5000 to 6999], owned by jde812
Starting jdenet_n...
The jdenet_n process did not start...
Check the jdenet_n.log, or the log file associated
with the jdenet_n process id.
**********************************************************
Tue Dec 4 14:36:20 CST 2007 Starting JD Edwards OneWorld on JDEENT
delete all MessageQueues, Shared Memories, and Semaphores, range:
0x00001388 to 0x00001b57 [5000 to 6999], owned by jde812
Starting jdenet_n...
The jdenet_n process did not start...
Check the jdenet_n.log, or the log file associated
with the jdenet_n process id.


please help me ,
thanks a lot

Stone
 

Sebastian Sajaroff

Legendary Poster
Re: JD Edwards EnterpriseOne server can\'t Run

Hi,

May you please send us the contents (the jde_*.log files)
of /jdedwards/e812/log?

Thanks,
 

altquark

Legendary Poster
Re: JD Edwards EnterpriseOne server can\'t Run

wow

I'm not sure how you believe that you had a successful installation - when your application server isn't operating !

There could be a huge list of reasons why the kernels aren't starting. I would start at the beginning if I were you - can you run a porttest ? Is Porttest giving you logs ? Are you sure your JDE.INI is set up correctly ? Is your application server the same version (service pack) as everything else in your enterprise ?

There are a number of chapters to help you troubleshoot a bad application server in the documentation. Evaluate your logs to find if there is an issue with your setup.
 
I have this problem too.
I installed the EnterpriseOne 9.1 Server for linux (5.5), and it was worked fine.
After I upgrade Oracle Linux from 5.5 to 5.11 , got the same situation now ...

any one could give me some suggestion ?
 
Top