Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 16 of 16

Thread: JDE E1 DEMO Unable to locate Security Server

  1. #11
    Member
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Colorful Colorado
    Posts
    474
    The first error message: "TAMInitX (c:\e920_1\system\bin32\jdekrnl.xdb): Error opening index file "c:\e920_1\system\bin32\jdekrnl.xdb" : The system cannot find the file specified. WinErrNum=2. No such file or directory. Std C errno=2." is your problem.

    The file "c:\e920_1\system\bin32\jdekrnl.xdb" that doesn't appear to be present is the bootstrap specs for EnterpriseOne. Without it, the software can't talk to the base startup tables it needs to initialize a user session.
    --john

  2. #12
    New Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    13
    Quote Originally Posted by Segfault View Post
    The first error message: "TAMInitX (c:\e920_1\system\bin32\jdekrnl.xdb): Error opening index file "c:\e920_1\system\bin32\jdekrnl.xdb" : The system cannot find the file specified. WinErrNum=2. No such file or directory. Std C errno=2." is your problem.

    The file "c:\e920_1\system\bin32\jdekrnl.xdb" that doesn't appear to be present is the bootstrap specs for EnterpriseOne. Without it, the software can't talk to the base startup tables it needs to initialize a user session.
    Thanks dude for your time and assistance... i got that there's some missing file from the given directory path now how do i get there and rebuild or reinstall the missing file source to give it a try.. appreciate if you can share the steps to make it work. Cheers

  3. #13
    New Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    13
    Thanks Saikiran, i don't know how to resolve it, i got that the file "jdekrnl.xdb" file from the given directory TAMInitX (c:\e920_1\system\bin32\jdekrnl.xdb)

  4. #14
    New Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    13
    Thanks Aidy, I've had these setting already done, doesn't work

  5. #15
    Member
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Colorful Colorado
    Posts
    474
    Quote Originally Posted by fouadch View Post
    Thanks dude for your time and assistance... i got that there's some missing file from the given directory path now how do i get there and rebuild or reinstall the missing file source to give it a try.. appreciate if you can share the steps to make it work. Cheers
    Ideally you would grab jdekrnl.ddb and jdekrnl.xdb out of the .par file that you installed from and saved off just-in-case.

    Worst case, try, in the client system/bin32 (this may not match what was shipped if you've modded your env in some improper way):
    Code:
    > krnlspec -RegenFromEnv
    Last edited by Segfault; 08-06-2019 at 01:47 PM.
    --john

  6. #16
    New Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    13
    Well i tried this trick but still no success.... I think my last resort would be to uninstall demo and redo it from scratch....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
The legal restrictions and terms of use applicable to this site are available here.
Use of this site signifies your agreement to the terms of use.
JDELIST is NOT affiliated with JD Edwards® & Company, Oracle or Peoplesoft. Contents of this site are neither endorsed nor approved by JD Edwards® & Company and, or Oracle.