Results 1 to 2 of 2

Thread: Start Date on P95600 not working as expected

  1. #1

    Start Date on P95600 not working as expected

    We are on JDE 9.0 TR 8.98

    Start Dates on the P95600 doesnot seem to work as expected

    We have 2 templates

    1 template with a date 2/1/2016 thru 8/1/2018 with logo#1

    2nd template start date = 8/2/2018 with logo#2

    When we run our BIP jde report - it still picks up the old template (with logo#1)

    Not sure why it doesn't consider the dates and process with the 2nd template.

    Has anyone seen this issue?
    Thanks,
    Sheeba.

    - E1 9.0 ,TR 8.98.4.2 , SQL 2008 R2 , IE 11
    - have worked on B7322, XE Release B7333, B7334 (as400/sql 2005 Win 2003); E1 8.12(Oracle 10g OAS 10.0.1.2)

  2. #2
    Looks like when I enter a end date on template 2 - it works as needed. However, when I leave the end date as blank - it picks up template 1 - which is a little weird thou.

    Has anyone else experienced the same
    Thanks,
    Sheeba.

    - E1 9.0 ,TR 8.98.4.2 , SQL 2008 R2 , IE 11
    - have worked on B7322, XE Release B7333, B7334 (as400/sql 2005 Win 2003); E1 8.12(Oracle 10g OAS 10.0.1.2)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
The legal restrictions and terms of use applicable to this site are available here.
Use of this site signifies your agreement to the terms of use.
JDELIST is NOT affiliated with JD Edwards® & Company, Oracle or Peoplesoft. Contents of this site are neither endorsed nor approved by JD Edwards® & Company and, or Oracle.