Results 1 to 9 of 9

Thread: UBE has caused an exception. Your system may become unstable

  1. #1
    Member Rauf's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Kerala, India
    Posts
    697

    Unhappy UBE has caused an exception. Your system may become unstable

    While running a simple 'no update' report, the following error is coming:

    UBE R5543PRB -- TEST has caused an exception.
    Your system may become unstable.

    The log file just says "The report is successfully submitted to the server". Nothing else.
    So for me, it became a nightmare. The funny thing is, it gives output.

    About the report:
    I remember, once I changed BV for the section of the report, but I checked if all the fields are valid.
    The report is using Arabic for some fields.

    In View Job Status app:
    When there is no data, it completes successfully. The status is 'Done'.
    While giving error, it takes too much time to complete and end with 'Error'.

    Please have a look at the attachment.

    Attached Images Attached Images
    Attached Files Attached Files
    Last edited by Rauf; 03-08-2015 at 04:23 AM.
    RAUF
    JDE Techno-Functional
    JDE E1 8.12 | TR 8.96.40 | Windows XP SP 3

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Kirkland, WA, USA
    Posts
    24
    Hi Rauf,

    You are saying you changed the business view of a section in the report. Did you create a new version, after you changing the business view? Most of the times report versions will not work if you modify the the business view or processing option template after creating the versions.Please try validating the event rules of the report also. This might help if there are any invalid/disconnected variable assignments.
    Application Developer
    JDE E1 9.1, TR 9.1.3.1
    Windows Server 2008 R2/ Windows 7 client
    SQL Server 2012

  3. #3
    Senior Member johndanter's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Cork, Ireland
    Posts
    1,364
    Your log is full of these every time it tries to hit F9860 (object librarian table)

    Mar 08 14:45:21 7980095116 4432 WRK:Starting jdeCallObject Exiting JDB_OpenTable(Table = F9860) with Success
    Mar 08 14:45:21 7980105116 4432 WRK:Starting jdeCallObject Entering JDB_FetchKeyed
    Mar 08 14:45:21 7980115116 4432 WRK:Starting jdeCallObject ODBC[Jdbodbc.c,4640] wSQLCloseCursor - warning: invalid cursor state failure. rc = -1
    Mar 08 14:45:21 7980125116 4432 WRK:Starting jdeCallObject ODBC[Jdbodbc.c,4640] STMT:00 [24000][0] [Microsoft][SQL Native Client]Invalid cursor state

    Not sure what the cause is but have you correctly deployed your version and UBE to the DV server?
    John Danter
    You don't go out looking for a job dressed like that do you, on a weekday?

    E900 TR 9.1.5.3 Unix

  4. #4
    Member Rauf's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Kerala, India
    Posts
    697
    I found why do the issue come.
    I have a custom data item(string, 70 chars) to store supplier name. Sometime, user type both English and Arabic for the supplier name. I am getting issue with this kind of records only.

    So what should I do to enable the data items to accept the Uni Code values ?
    RAUF
    JDE Techno-Functional
    JDE E1 8.12 | TR 8.96.40 | Windows XP SP 3

  5. #5
    I have same Issue.

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Chennai, India
    Posts
    3
    Hi Rauf,

    I also have the same issue, what is the resolution steps for this.
    We are using some custom font in the report, but I have removed all that font in the report, still getting the same error.

    any suggestion please?

    Thanks,
    Dhana

  7. #7
    Member Rauf's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Kerala, India
    Posts
    697
    Hello Dhana,

    Hard to remember this after 4 years.
    But I will check.

    Can you please let us know your version details.
    RAUF
    JDE Techno-Functional
    JDE E1 8.12 | TR 8.96.40 | Windows XP SP 3

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    P93081 (Unicode Flat File Configuration Application)

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Chennai, India
    Posts
    3
    Hi Rauf,

    Thanks for looking into this.

    It is 9.2 system, it looks like some some font related issue.

    @Anthish, I'll check Unicode configuration.

    Thanks,
    Dhana

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
The legal restrictions and terms of use applicable to this site are available here.
Use of this site signifies your agreement to the terms of use.
JDELIST is NOT affiliated with JD Edwards® & Company, Oracle or Peoplesoft. Contents of this site are neither endorsed nor approved by JD Edwards® & Company and, or Oracle.