Results 1 to 4 of 4

Thread: OPTio - strange error message

  1. #1

    OPTio - strange error message

    Hi List,

    Well this is the first time I am working with optio, and I find that i kepp getting the following error in my as400 logs..

    File OPTIOJDE in library OPTIONT not found or inline data file missing.

    We do not have a library with this name at all..

    Freddy,

    E811 8.94P1 win/SQL 2000 JAS 5.2.0.3
    EO8.9 8.94_F1 win/oracle 9.2.0.3
    XE SP22Y1 V5R1M0 JAS SP22J_Y1

  2. #2
    New Member BA Optio's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    UK
    Posts
    4

    Re: OPTio - strange error message

    Can you advise how you are using Optio? On As400? or on Wintel server platform?

  3. #3

    Re: OPTio - strange error message

    AS400
    E811 8.94P1 win/SQL 2000 JAS 5.2.0.3
    EO8.9 8.94_F1 win/oracle 9.2.0.3
    XE SP22Y1 V5R1M0 JAS SP22J_Y1

  4. #4
    New Member BA Optio's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    UK
    Posts
    4

    Re: OPTio - strange error message

    Sorry - been away for a few weeks - Optio on AS400 is outside my experience - I only use on Wintel. Hope you have resolved OK

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
The legal restrictions and terms of use applicable to this site are available here.
Use of this site signifies your agreement to the terms of use.
JDELIST is NOT affiliated with JD Edwards® & Company, Oracle or Peoplesoft. Contents of this site are neither endorsed nor approved by JD Edwards® & Company and, or Oracle.