Results 1 to 4 of 4

Thread: JAVA generation error

  1. #1
    Guest

    JAVA generation error

    Hi list,

    When I generate the JAVA tables at the end I am getting the message " JAS_MSG103: put object failed". Can someone tell me what this mean?

    David

    Xe SP13, Enterprise server-AS400 V4R4, Deployment Server-NT4.0, JAS server-NT 4.0



  2. #2

    Re: JAVA generation error



    David,

    Try applying SP14.x. I was on SP13 earlier this year and received all sorts of
    errors when I tried to generate the objects. In January I applied SP14.1, and I
    have had no problems since. I believe SP14.1 is expired, so check the Knowledge
    Garden for the latest.

    Mechele
    Xe S14.1, Win2000, NT JAS, SQL7





    david_hsieh <dhsieh@haskel.com> on 03/17/2001 10:56:12 AM

    Please respond to jdelist@jdelist.com

    To: jdelistml@jdelist.com
    cc: (bcc: Mechele Baker/Whittman-Hart LP)
    Subject: JAVA generation error



    Hi list,

    When I generate the JAVA tables at the end I am getting the message "
    JAS_MSG103: put object failed". Can someone tell me what this mean?

    David

    Xe SP13, Enterprise server-AS400 V4R4, Deployment Server-NT4.0, JAS server-NT
    4.0

    --------------------------
    Visit the forum to view this thread at:
    http://198.144.193.139/cgi-bin/wwwth...OW&Number=7467
    + - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - +
    This is the JDEList One World / XE Mailing List.
    Archives and information on how to SUBSCRIBE, and
    UNSUBSCRIBE can be found at http://www.JDELIST.com
    + - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - +









  3. #3
    Guest

    Re: JAVA generation error

    Mechele,

    Can you apply the SP14.2 on JAS only not on XE? I afraid I will getting more problems if I apply SP14.2 to my XE.

    Regards,

    David

    Xe SP13, Enterprise server-AS400 V4R4, Deployment Server-NT4.0, JAS server-NT 4.0

  4. #4

    Re: JAVA generation error



    David,

    Your servers should be in-sync with the same service pack. You will run into
    problems when you attempt to generate the objects. I am only on SP14.1, so I
    don't know what issues are caused with SP14.2. If you apply it and run into
    problems, you can always back the service pack out.

    Mechele
    Xe SP14.1, Win2000, NT JAS, SQL7




    david_hsieh <dhsieh@haskel.com> on 03/19/2001 01:39:13 PM

    Please respond to jdelist@jdelist.com

    To: jdelistml@jdelist.com
    cc: (bcc: Mechele Baker/Whittman-Hart LP)
    Subject: Re: JAVA generation error



    Mechele,

    Can you apply the SP14.2 on JAS only not on XE? I afraid I will getting more
    problems if I apply SP14.2 to my XE.

    Regards,

    David

    Xe SP13, Enterprise server-AS400 V4R4, Deployment Server-NT4.0, JAS server-NT
    4.0

    --------------------------
    Visit the forum to view this thread at:
    http://198.144.193.139/cgi-bin/wwwth...OW&Number=7534
    + - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - +
    This is the JDEList One World / XE Mailing List.
    Archives and information on how to SUBSCRIBE, and
    UNSUBSCRIBE can be found at http://www.JDELIST.com
    + - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - +









Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
The legal restrictions and terms of use applicable to this site are available here.
Use of this site signifies your agreement to the terms of use.
JDELIST is NOT affiliated with JD Edwards® & Company, Oracle or Peoplesoft. Contents of this site are neither endorsed nor approved by JD Edwards® & Company and, or Oracle.