Results 1 to 6 of 6

Thread: Debugger not working in 810

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Surrey, UK
    Posts
    14

    Debugger not working in 810

    Hi,

    The ER debugger is not working on my machine in 810 version. It allows to put the break points but does not stop there, it goes on to execute the entire report. On other machines it works quite fine. I tried to compare the JDE.INI files between the two machine, they are almost same. The 'BPMBroker' folder also exists in C:\Program Files\JDEdwards.

    If anybody has faced this problem before and has managed to rectify the issue, then do let me know the solution. Even the C++ debug does not work.

    Thanks
    Anup S


  2. #2
    Senior Member Adrian_Chimirel's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    2,168

    Re: Debugger not working in 810

    Are you able to build a BSFN on your machine?
    Adrian,
    E1 9.1 TR 9.2.2.4 03-26-2018_03 Orchestrator 6.1 MSQL 2016 x64, WebLogic 12c, all on WIntel 2016 x64
    3rd Party Software: PowerApps, All Out Security 3.2, TransForm 7.1, SAP Business Objects Enterprise XI 12
    In the Microsoft Azure Cloud!

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Surrey, UK
    Posts
    14

    Re: Debugger not working in 810

    Yes, the BSFN build works perfectly right.

    But the main issue is still with the ER debugger not working on my machine.

    Thanks
    Anup S

  4. #4
    New Member ngreco's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    21

    Re: Debugger not working in 810

    Try reinstalling C++/Visual Studio on fat client, may solve problem, we had similar issues, and reinstalling C++ seems to fix problem.
    --------------------
    Thanks, Nick

    Oracle JD Edwards EnterpriseOne,
    E8.12 8.96, AS/400

  5. #5
    Senior Member Zoltan_Gyimesi's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Budapest, Hungary
    Posts
    4,167

    Re: Debugger not working in 810

    Hi Anup,

    Are the Regional Settings identical on both machine?

    Try to set Regional Settings to English US.
    The best, if you reboot your computer after this changes before you try the ER Debugger again.

    Let us know, what happens. Thanks.

    Regards,

    Zoltán
    - XE UPDATE 2 SP22, Intel NT4, SQL 2000
    - B9 (8.93B1)
    - was/is working with B7321, B7331, B7332 too

  6. #6
    Senior Member Zoltan_Gyimesi's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Budapest, Hungary
    Posts
    4,167

    Re: Debugger not working in 810

    Hi Anup,

    Of course, do not forget to regenerate debug info after all object and system changes.

    Good luck,

    Zoltán
    - XE UPDATE 2 SP22, Intel NT4, SQL 2000
    - B9 (8.93B1)
    - was/is working with B7321, B7331, B7332 too

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
The legal restrictions and terms of use applicable to this site are available here.
Use of this site signifies your agreement to the terms of use.
JDELIST is NOT affiliated with JD Edwards® & Company, Oracle or Peoplesoft. Contents of this site are neither endorsed nor approved by JD Edwards® & Company and, or Oracle.