Results 1 to 2 of 2

Thread: Custom Published BSSV not showing up in WLS Deployments after successful build/deploy

  1. #1

    Custom Published BSSV not showing up in WLS Deployments after successful build/deploy

    A developer has created 2 custom Published BSSVs, and they are showing as built successfully in the build logs (WLS_BusinessService.log).

    I deployed the package without issue.

    However, if I look at the Deployments tab in WebLogic, I don't see either of the custom Published BSSVs listed.

    Thanks in advance

  2. #2
    Quote Originally Posted by msouterblight1a View Post
    A developer has created 2 custom Published BSSVs, and they are showing as built successfully in the build logs (WLS_BusinessService.log).

    I deployed the package without issue.

    However, if I look at the Deployments tab in WebLogic, I don't see either of the custom Published BSSVs listed.

    Thanks in advance
    You restart Admin Server and BSSV instance after package deploy?

    Admin server first then BSSV.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
The legal restrictions and terms of use applicable to this site are available here.
Use of this site signifies your agreement to the terms of use.
JDELIST is NOT affiliated with JD Edwards® & Company, Oracle or Peoplesoft. Contents of this site are neither endorsed nor approved by JD Edwards® & Company and, or Oracle.