Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: NER Copy

  1. #1
    Member craig_welton's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Litchfield, CT
    Posts
    830

    NER Copy

    Hi folks,

    I've had this little utlity in the toolbox for a while and wanted to make it public. I'm hoping you can help me test it out before I finalize it.

    It's a simple dialog based app with 2 sections, source and destination. Find the BSFN object and function you want to copy in the source section. Fill in the Object, description and function details in the destination. Select the DLL and optionally the project to have the object appear in.

    Notes:
    Only for post XE releases.
    The source object is what is in the local path code of the dev client.

    if interested, let me know how it goes

    thanks
    Craig
    Attached Files Attached Files
    Craig Welton
    PatWel Group Inc.
    http://www.patwel.com
    Home of the FREE JDE Object Browser, JDETrace and NERDup Tools

    E1 9.0 8.98.3 iSeries
    E1 9.0 8.98.4.2 Wintel SQL 2008

  2. #2
    Senior Member johndanter's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Cork, Ireland
    Posts
    1,116
    It works fine
    I'm on a test 9.1.5.3 TR too

    It's been added to the OMW project I chose and compiles fine too

    It needs all the values filled in before it enables the Copy Function button, but it works

    Does it update the OMW tables in the background to show it's been copied and added to a project etc?

    Can this do C++ too??
    John Danter
    You don't go out looking for a job dressed like that do you, on a weekday?

    E900 TR 9.1.5.3 Unix

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    IA
    Posts
    23
    It looks like it worked fine for me too, the issue I have is copied new NER object token is with some other project and when I tried to it find the project name having the token there's no other project having the token object is present only in one project and now I cant do a check-out /check-in or delete the object. Not sure how to get the token now.
    ---------------
    Rev
    E910, Tool Release 9.1.4.4

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    IA
    Posts
    23
    My bad I gave the project name in wrong case , everything looks great and works fine..thanks..
    ---------------
    Rev
    E910, Tool Release 9.1.4.4

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    IA
    Posts
    23
    Ignore all my previous messages Looks like I found a small bug (Not sure If you call it one ), related to project name we can choose from NERCopy tool , it is being converted into upper case and this is causing the token issue. Please find the attachment.
    Attached Images Attached Images
    ---------------
    Rev
    E910, Tool Release 9.1.4.4

  6. #6
    Member craig_welton's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Litchfield, CT
    Posts
    830
    Thanks a lot. I'll tweak that. Also, I'm adding the ability to create a new data structure. Thanks to JMR for the suggestion.

    Appreciate all the input,
    Craig
    Craig Welton
    PatWel Group Inc.
    http://www.patwel.com
    Home of the FREE JDE Object Browser, JDETrace and NERDup Tools

    E1 9.0 8.98.3 iSeries
    E1 9.0 8.98.4.2 Wintel SQL 2008

  7. #7
    Member craig_welton's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Litchfield, CT
    Posts
    830
    Thanks for the input, here is an update. Fixes the upper case project issue and now provides the option to create a new data structure based on the source DS. All references to the old DS are updated in the new function.

    As always, thanks for the feedback.

    Craig

    NERDup.zip
    Craig Welton
    PatWel Group Inc.
    http://www.patwel.com
    Home of the FREE JDE Object Browser, JDETrace and NERDup Tools

    E1 9.0 8.98.3 iSeries
    E1 9.0 8.98.4.2 Wintel SQL 2008

  8. #8
    Can't we copy more than one internal function by using this tool?

  9. #9
    Member craig_welton's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Litchfield, CT
    Posts
    830
    Yes, but not all at once. Select an internal function, one at a time, and copy it to your new BSFN object. The point is, you have to rename each function you are copying. Just reference the same new BSFN object and they will appear within that same object.

    Craig
    Craig Welton
    PatWel Group Inc.
    http://www.patwel.com
    Home of the FREE JDE Object Browser, JDETrace and NERDup Tools

    E1 9.0 8.98.3 iSeries
    E1 9.0 8.98.4.2 Wintel SQL 2008

  10. #10
    Thanks a lot Craig. I have tested and it is doing the functionality perfectly good.

    Regards,
    Sounderrajan.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
The legal restrictions and terms of use applicable to this site are available here.
Use of this site signifies your agreement to the terms of use.
JDELIST is NOT affiliated with JD Edwards® & Company, Oracle or Peoplesoft. Contents of this site are neither endorsed nor approved by JD Edwards® & Company, Oracle or Peoplesoft.