Work Order Start Date Problem

vikas_paliwal

Active Member
This message is in MIME format. Since your mail reader does not understand
this format, some or all of this message may not be legible.

------_=_NextPart_001_01C04A86.2596D950
Content-Type: text/plain;
charset="iso-8859-1"

I have consistently been have problems with OneWorld (B73.3.1 SP11.3)
P48013. When I try to enter a new work order, I always get an error 'Start
Date Cannot be Calculated'. It then always defaults to the Requested date.

Anyone have any thoughts? JDEdwards support has been unsuccessful so far.

Thanks
Vik


------_=_NextPart_001_01C04A86.2596D950
Content-Type: text/html;
charset="iso-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 3.2//EN">
<HTML>
<HEAD>
<META HTTP-EQUIV=3D"Content-Type" CONTENT=3D"text/html; =
charset=3Diso-8859-1">
<META NAME=3D"Generator" CONTENT=3D"MS Exchange Server version =
5.5.2653.12">
<TITLE>Work Order Start Date Problem</TITLE>
</HEAD>
<BODY>



<FONT SIZE=3D2 FACE=3D"Arial">I have consistently been have problems =
with OneWorld (B73.3.1 SP11.3) P48013. When I try to enter a new =
work order, I always get an error 'Start Date Cannot be =
Calculated'. It then always defaults to the Requested =
date.</FONT></P>



<FONT SIZE=3D2 FACE=3D"Arial">Anyone have any thoughts? =
JDEdwards support has been unsuccessful so far.</FONT>
</P>



<FONT SIZE=3D2 FACE=3D"Arial">Thanks</FONT>

<FONT SIZE=3D2 FACE=3D"Arial">Vik</FONT>
</P>

</BODY>
</HTML>
------_=_NextPart_001_01C04A86.2596D950--
 
This message is in MIME format. Since your mail reader does not understand
this format, some or all of this message may not be legible.

------_=_NextPart_001_01C04A8B.E9A9C1E0
Content-Type: text/plain;
charset="iso-8859-1"

Vikas:

What is the lead time and request date you are trying to generate an order
for? Also, does a shop floor calendar exist?

Joe Mulrooney
 

vikas_paliwal

Active Member
This message is in MIME format. Since your mail reader does not understand
this format, some or all of this message may not be legible.

------_=_NextPart_001_01C04B11.AA03D900
Content-Type: text/plain;
charset="iso-8859-1"

Joe,

Lead time for the part is 10 days and the shop floor calendar exists for 2
years in the past and five years into the future. Everything seems to be
fine there. But I have the problem with any part, not selected ones.

Vikas
 

got_to_love_jde

Reputable Poster
Do you have an entry in the number of Work Hours Per Day for the Branch Plant (Manufacturing constants - P3009) ?
dave


NT 4.0 SP5, SQL 7.0, One World B7321 SP12.4
 
Discover how to build no-code data integrations and business process automations.

vikas_paliwal

Active Member
This message is in MIME format. Since your mail reader does not understand
this format, some or all of this message may not be legible.

------_=_NextPart_001_01C04B23.32C677A0
Content-Type: text/plain;
charset="iso-8859-1"

Dave,

Yes, there is an entry for an 8 hour shift.

Vik
 

Lnelson

Member
We are also running 733.1 SP 11.3 and we did have a problem with this
program right after the SP11.3 installation. Actually it was the way our
user was blanking out the start date. Prior to SP11.3 the user would place
his cursor in the start date field and hit the space bar and everything
went through correctly. He called me just after the update and reported a
Date error and so I went over and watched what he was doing. It was a
difficult troubleshooting process because I would sit down and it worked
fine for me, he would do it and it would error out. We finally went step
by step and found that he wasn't deleting the date but hitting the space
bar. I don't know if this could be your problem, but it is worth a try.

Thanks and have a great day,

Laurie Nelson
Wagstaff, Inc.
Phone: 509 922-1404, ext 3303
Fax: 509 892-6010
e-mail: [email protected]



vikas paliwal
<[email protected] To: [email protected]
group.com> cc:
Sent by: Subject: Work Order Start Date Problem ~~0:803
[email protected]
elist.com


11/09/00 11:51 AM
Please respond to
jdelist





This message is in MIME format. Since your mail reader does not understand
this format, some or all of this message may not be legible.

------_=_NextPart_001_01C04A86.2596D950
Content-Type: text/plain;
charset="iso-8859-1"

I have consistently been have problems with OneWorld (B73.3.1 SP11.3)
P48013. When I try to enter a new work order, I always get an error 'Start
Date Cannot be Calculated'. It then always defaults to the Requested date.

Anyone have any thoughts? JDEdwards support has been unsuccessful so far.

Thanks
Vik


------_=_NextPart_001_01C04A86.2596D950
Content-Type: text/html;
charset="iso-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 3.2//EN">
<HTML>
<HEAD>
<META HTTP-EQUIV=3D"Content-Type" CONTENT=3D"text/html; =
charset=3Diso-8859-1">
<META NAME=3D"Generator" CONTENT=3D"MS Exchange Server version =
5.5.2653.12">
<TITLE>Work Order Start Date Problem</TITLE>
</HEAD>
<BODY>



<FONT SIZE=3D2 FACE=3D"Arial">I have consistently been have problems =
with OneWorld (B73.3.1 SP11.3) P48013. When I try to enter a new =
work order, I always get an error 'Start Date Cannot be =
Calculated'. It then always defaults to the Requested =
date.</FONT></P>



<FONT SIZE=3D2 FACE=3D"Arial">Anyone have any thoughts? =
JDEdwards support has been unsuccessful so far.</FONT>
</P>



<FONT SIZE=3D2 FACE=3D"Arial">Thanks</FONT>

<FONT SIZE=3D2 FACE=3D"Arial">Vik</FONT>
</P>

</BODY>
</HTML>
------_=_NextPart_001_01C04A86.2596D950--




--------------------------
To view this thread, visit the JDEList forum at:
http://198.144.193.139/cgi-bin/wwwthreads/showflat.pl?Cat=0&Board=OW&Number=803

*************************************************************
This is the JDEList One World / XE Mailing List.
Archives and information on how to SUBSCRIBE, and
UNSUBSCRIBE can be found at http://www.JDELIST.com
*************************************************************
 

vikas_paliwal

Active Member
This message is in MIME format. Since your mail reader does not understand
this format, some or all of this message may not be legible.

------_=_NextPart_001_01C04E40.F897DF30
Content-Type: text/plain;
charset="iso-8859-1"

That was worth a try. Unfortunately, I still have the problem. It seems
like the system is not even recognizing the calendar for some reason, but
only with this process because the calendar seems to operate properly in
other areas. It is only when the system tries to back schedule the work
order start dates that we run into problems.
 

bruce_meyer

Active Member
Since you mentioned that you had an 8 hour shift, have you not only setup
the branch plant calendar, but also the shift calendar.
 

vikas_paliwal

Active Member
This message is in MIME format. Since your mail reader does not understand
this format, some or all of this message may not be legible.

------_=_NextPart_001_01C04F2D.9B5CD990
Content-Type: text/plain;
charset="iso-8859-1"

Bruce,

When you say 'shift calendar', where do you set this up? I have the branch
calendars setup for both blank shifts and the actual shifts that we use. I
use menu P00071 (Shop Floor Calendar) in G3141 to do this.

Vik
 

bruce_meyer

Active Member
That's correct. Another area to posibly look at is if Branch Plant "ALL" is
setup up. If it is, I would then try setting up a shift calendar for "ALL"
to test to see if that might do it.
 
Top