• JDELIST is celebrating its 20 year anniversary today!
  • Introducing Dark Mode! Switch by clicking on the lightbulb icon next to Search or by clicking on Default style at the bottom left of the page!

WebLogic login page not being displayed...

swhitmire

Reputable Poster
We're moving from WebSphere to WebLogic, and I'm trying to set up our first WebLogic HTML server. I've got everything installed, and it says it's started, but when I go to the URL, I just get a this site can't be reached/the connection was reset page. I've looked in all the logs, and I'm not finding any errors. Is there something I'm not doing? Being new to WebLogic, I'm not quite sure what might be going wrong... any guidance would help!
 

JDEE1Tips

Well Known Member
We're moving from WebSphere to WebLogic, and I'm trying to set up our first WebLogic HTML server. I've got everything installed, and it says it's started, but when I go to the URL, I just get a this site can't be reached/the connection was reset page. I've looked in all the logs, and I'm not finding any errors. Is there something I'm not doing? Being new to WebLogic, I'm not quite sure what might be going wrong... any guidance would help!

Refer our article to successfully install oracle weblogic Server : JDE052 - How to install Oracle Weblogic Server 12.1.3

If this is not helping give us the admin server.log to help you further !
 

swhitmire

Reputable Poster
I've got it all installed successfully (this is on RHEL 6.8) and the HTML component installed and running -- it's just not actually showing the login page. I don't see any meaningful errors in the AdminServer.log, but I'm going to restart with a clean log and check.
 

JDEE1Tips

Well Known Member
I've got it all installed successfully (this is on RHEL 6.8) and the HTML component installed and running -- it's just not actually showing the login page. I don't see any meaningful errors in the AdminServer.log, but I'm going to restart with a clean log and check.
We thought you are facing issue with Web logic admin console so we shared the Weblogic Server Installation guide to you !

You need to check the e1root.log for JAS Instance issue. Refer the below article , It has the all the information about, how to create JAS Instance on Weblogic 12.1.3.

JDE103 - JD Edwards 9.2 Installation - HTML/JAS Server Installation
 
Last edited:
Hello Scotti,

Have you started Managed Node also after starting Weblogic ?
It is necessary to make working WeblogicAdmin Console.

Regards.
Zied.
 
Top