Server and Client builds together

jdcmwilson

Well Known Member
JDE List,

I am having problems when attempting to build a Server and Client together
(NT ES, NT DS, B73.3.2 SP10). When I build them seperately it works without
a hitch.

Do I just need to live with this (not a huge deal) or is there a fix.


OW B73.3.2 SP10
NT 4.0 Enterprise Server (dual processor Compaq)
NT 4.0 Deployment Server
10 FAT clients

James Wilson
CNC Consultant

_________________________________________________________________
Get your FREE download of MSN Explorer at http://explorer.msn.com



All views are expressly my own and in no way reflect those of my employer.
 

SSAJAROFF

Reputable Poster
James :

Install SP11.3_PCK

Sebastian

-----Mensaje original-----
De: jdcmwilson [mailto:[email protected]]
Enviado el: Jueves, 18 de Enero de 2001 07:34 p.m.
Para: [email protected]
Asunto: Server and Client builds together ~~0:4270


JDE List,

I am having problems when attempting to build a Server and Client together
(NT ES, NT DS, B73.3.2 SP10). When I build them seperately it works without

a hitch.

Do I just need to live with this (not a huge deal) or is there a fix.


OW B73.3.2 SP10
NT 4.0 Enterprise Server (dual processor Compaq)
NT 4.0 Deployment Server
10 FAT clients

James Wilson
CNC Consultant

_________________________________________________________________
Get your FREE download of MSN Explorer at http://explorer.msn.com



All views are expressly my own and in no way reflect those of my employer.
--------------------------
To view this thread, visit the JDEList forum at:
http://198.144.193.139/cgi-bin/wwwthreads/showflat.pl?Cat=0&Board=OW&Number=
4270
*************************************************************
This is the JDEList One World / XE Mailing List.
Archives and information on how to SUBSCRIBE, and
UNSUBSCRIBE can be found at http://www.JDELIST.com
*************************************************************
 

clee

Active Member
I experience the same thing. I think we have to live with it. A JDE
consultant we hired for some custom programming work told me last year that
she sees that in many sites (but not all). JDE tech support claims the
server+client build should work but we couldn't get it to work. That was
when we were on SP7. Since then we have upgraded to SP11.3. A consultant
suggested that the build might work now but still no go. I don't mind doing
the builds separately (no choice really). I'm just glad something works. Let
me know if u find a way to do the builds together.

OW B73.3.1 SP11.3
NT 4.0 Enterprise Server
NT 4.0 Deployment Server
Citrix/TSE (~50 users)
~10 FAT clients for developers and power users.

Chi Lee
Sr. Analyst, Applications Services
Virginia International Terminals, Inc.
 
Top