• Introducing Dark Mode! Switch by clicking on the lightbulb icon next to Search or by clicking on Default style at the bottom left of the page!

Running R42565 on the server

Hi list!
Has anybody experienced problems running R42565 thru server? We modified the
invoice and when we run it LOCAL, results are ok , but when you submmited thru
the enterprise we got different information. We already try build server
packages and still the same. We do believe that is not a development problem
since is running LOCAL and just happends with R42565. Is this an known issue??

Any advice would be good.

Thanks

aLdo Isassi
Technology
Grupo ASSA
aisassi@grupoassa.com
aldo_isassi@usa.net

B7332 NT4.0/SQL7.0 - All mandatory ESU's and keep going (Please
stop!...Mercy)



____________________________________________________________________
Get free email and a permanent address at http://www.netaddress.com/?N=1
 

owss

Member
Re: [Running R42565 on the server ]

Hi

I assume that you modified the version not the UBE.
1) You must be sure that the modified version had check in, and then create
server package including the version.

If you modified the UBE try creating a new version (not copying) and create a
server package with the modified UBE and the new version.

I assume that the version on the server it's running and the differences it's
only layout and calculation.

Que tal Aldo
Si se modifico la version, asegurate que le den el check in y crea un nuevo
paquete al servidor con esta nueva version.
Si se modifico el UBE crea una nueva version, no la copies, y haz el paquete
al servidor con el UBE modificado y la nueva version.

Asumo que el problema es solo de layout o de calculos. Pero que si esta
corriendo y no esta marcando error.

Espero esto solucione tu problema y si no manda mas informacion de lo que les
esta pasando.



aldo_isassi <aldo_isassi@usa.net> wrote:
Hi list!
Has anybody experienced problems running R42565 thru server? We modified the
invoice and when we run it LOCAL, results are ok , but when you submmited
thru
the enterprise we got different information. We already try build server
packages and still the same. We do believe that is not a development problem
since is running LOCAL and just happends with R42565. Is this an known
issue??

Any advice would be good.

Thanks

aLdo Isassi
Technology
Grupo ASSA
aisassi@grupoassa.com
aldo_isassi@usa.net

B7332 NT4.0/SQL7.0 - All mandatory ESU's and keep going (Please
stop!...Mercy)



____________________________________________________________________
Get free email and a permanent address at http://www.netaddress.com/?N=1




--------------------------
To view this thread, visit the JDEList forum at:
http://198.144.193.139/cgi-bin/wwwthreads/showflat.pl?Cat=0&Board=OW&Number=4258

*************************************************************
This is the JDEList One World / XE Mailing List.
Archives and information on how to SUBSCRIBE, and
UNSUBSCRIBE can be found at http://www.JDELIST.com
*************************************************************


____________________________________________________________________
Get free email and a permanent address at http://www.netaddress.com/?N=1
 
Hello,

R42565 will only work if we run it locally also. When we run it on the
AS/400 it prints 5 pages and stops. Any clues? Will the new pre-requisite
ESU fix this?

Tom Chmielewski
Sr. Programmer/Analyst
Flair Corp.
Ocala, Fl
352-873-5729



Tom Chmielewski
Sr. Programmer/Analyst
Flair Corp.
Ocala, Fl
 
Top