RE: B7332 and Service Pack 13.1

Filgueira

Member
RE: B7332 and Service Pack 13.1

This message is in MIME format. Since your mail reader does not understand
this format, some or all of this message may not be legible.

------_=_NextPart_001_01C0459F.02247B60
Content-Type: text/plain;
charset="ISO-8859-1"

George....like you, I had the same problems moving from B7332 SP10.1 to
SP13.1 (AS400 V4R4 and CO in SQL), also a message appear in the jde.log when
sign on "Failed to create global table spec for F00166". This table doesn't
exist in B7332, is a new table in Xe. I experimented problems in OT, OL
(check-in and check-out), printings, and in some business function when the
cache was initialize the application crash.
I backed it out and installed SP11.3.
Regards

-----Mensaje original-----
De: Robert B. Hurdelbrink [mailto:[email protected]]
Enviado el: martes 31 de octubre de 2000 12:02
Para: [email protected]
Asunto: RE: B7332 and Service Pack 13.1




> ----------
> De: Robert B. Hurdelbrink[SMTP:[email protected]]
> Enviado: martes 31 de octubre de 2000 12:02:16
> Para: [email protected]
> Asunto: RE: B7332 and Service Pack 13.1
> Autorreenviado por una regla
>
George, my client had the same issue with OL and object transfer. We are on
B73.3.1 SP 7.1 OS/400. We attempted to apply SP 13.1 and were successful
bringing services up but still had to back it off due to printing and object
promotion issues. Is there anyone out there who has successfully installed
SP13.1 and they are on B73.3.1 or B73.3.2? Please share any stories with us.
Thanks!
 
Top