• Introducing Dark Mode! Switch by clicking on the lightbulb icon next to Search or by clicking on Default style at the bottom left of the page!

Full Package Build Problems

loriw

Active Member
Hello List

I am having a problem with a Full Package Build. Last full package
build was in January and everything worked fine. I have installed the
YearEnd ASU for Payroll and now I can't seem to get the Full Package to
build correctly. The R9622 - Looks fine - Spec Build Status' are all
successful and the Package Build Status is Build Completed Successfully.
After I deploy the package to the server, it seems as if there was not
change to the applications. As if the specs were not transfered.

After reviewing the last good package build, the buildlog.txt has a
section that starts with the below line - the new package stops before
beginning the makefile generation.

Generating Makefile: e:\JDEdwardsOneWorld\B733\PLANNER\obj\CBUSPART.mak
Makefile generated.

Any idea what could have happened to make the package builds stop at
this point???

I have been working on this for 2 weeks now and really need to get this
package deployed. JDE is trying to help, but not will quick.

Any help would be greatly appreciated.

Thanks

Lori Waybright
Inland Empire Paper Co.
509-924-1911

B733.2 - SP 10.1 - SQL 7.0 - NT 4.0 - Optio
 
Hi Lori
If you are using NT/SQL, it may that your environmental variables on the
Enterprise Server are not set correctly.
regards
Rob Fletcher
Mobile : +44.(0)7803.115538
Email : nexus9@dircon.co.uk
----- Original Message -----
From: loriw <loriw@iepco.com>
To: <jdelistml@jdelist.com>
Sent: Friday, February 23, 2001 11:15 PM
Subject: Full Package Build Problems


> Hello List
>
> I am having a problem with a Full Package Build. Last full package
> build was in January and everything worked fine. I have installed the
> YearEnd ASU for Payroll and now I can't seem to get the Full Package to
> build correctly. The R9622 - Looks fine - Spec Build Status' are all
> successful and the Package Build Status is Build Completed Successfully.
> After I deploy the package to the server, it seems as if there was not
> change to the applications. As if the specs were not transfered.
>
> After reviewing the last good package build, the buildlog.txt has a
> section that starts with the below line - the new package stops before
> beginning the makefile generation.
>
> Generating Makefile: e:\JDEdwardsOneWorld\B733\PLANNER\obj\CBUSPART.mak
> Makefile generated.
>
> Any idea what could have happened to make the package builds stop at
> this point???
>
> I have been working on this for 2 weeks now and really need to get this
> package deployed. JDE is trying to help, but not will quick.
>
> Any help would be greatly appreciated.
>
> Thanks
>
> Lori Waybright
> Inland Empire Paper Co.
> 509-924-1911
>
> B733.2 - SP 10.1 - SQL 7.0 - NT 4.0 - Optio
>
>
>
>
>
> --------------------------
> To view this thread, visit the JDEList forum at:
>
http://198.144.193.139/cgi-bin/wwwthreads/showflat.pl?Cat=0&Board=OW&Number=
6216
> *************************************************************
> This is the JDEList One World / XE Mailing List.
> Archives and information on how to SUBSCRIBE, and
> UNSUBSCRIBE can be found at http://www.JDELIST.com
> *************************************************************
>
 

Adrian_Chimirel

Legendary Poster
Hi Lori,
My 2c (CAD :)
I would look for hard drive available space, too ...
Get the KG Minimum Requirements, multiply them by say 2.0 (safety coefficient), then compare it with your Workstation's specs.

Adrian Chimirel
Programmer Analyst
LIVE: B732.1 SP12.2, Oracle 806
SANDBOX: XE SP13, 8i
RS/6000, Citrix, 200+ clients
 
Top