• Introducing Dark Mode! Switch by clicking on the lightbulb icon next to Search or by clicking on Default style at the bottom left of the page!

Configurator

devhill

Member
We have been experiencing several issues with work orders. First, when we
generate the work order with the parts list and routings, it doesn't always
update our sales order with the unit cost. I have do a variance inquiry, it
shows that the cost roll up for parts, labor and overhead have calculated
correctly. Secondly, we are noticing that some of our IC transactions are
populating the cardex with a cost that is totally different than what the
cost roll up calculated. Both problems seem to be happening at random
times. Everything seems to work fine for several months, then all of a
sudden its not working. We have been unable to isolate the problems. I was
wondering if anyone else has experienced any of this before.

Thanks

Devin W. Hill
World 7.3



This message (including any attachments) contains confidential information
intended for a specific individual and purpose, and is protected by law. If
you are not the intended recipient, you should delete this message and are
hereby notified that any disclosure, copying, or distribution of this
message, or the taking of any action based on it, is strictly prohibited.
 

Larry_Jones

Legendary Poster
Devin,

I think you posted to the wrong forum by mistake. This is the OneWorld forum, not World.

Cheers,

Larry Jones
ljones@wagstaff.com
OneWorld B733.1, SP 11.3
HPUX 11, Oracle SE 8.1.6
SandBox: OneWorld XE SP15
 
Top