Communication with <ES name> Failed

philjde

Member
Hi List,

We got an error msg while enter an S.O. "Communication with <ES Name> failed
cleaning up environment". Does anyone can give us some help on this. Thanks.

AS400
B7332
Win/2000 TSE
_________________________________________________________________________
Get Your Private, Free E-mail from MSN Hotmail at http://www.hotmail.com.

Share information about yourself, create your own public profile at
http://profiles.msn.com.
 

jelchuk

Member
You are running business functions out to another machine and that machine
isn't accepting the business function call. You have to check OCM to see
which machine it is running to and check the load on that machine.
 

SSAJAROFF

Reputable Poster
Hi!

Did you check your services?
Ping to the server from the workstation?
ODBC and Client Access Settings on the client?

> -----Mensaje original-----
> De: philjde [SMTP:philjde@hotmail.com]
> Enviado el: Thursday, November 09, 2000 04:38
> Para: jdelistml@jdelist.com
> Asunto: Communication with <ES name> Failed ~~0:749
>
> Hi List,
>
> We got an error msg while enter an S.O. "Communication with <ES Name>
> failed
> cleaning up environment". Does anyone can give us some help on this.
> Thanks.
>
> AS400
> B7332
> Win/2000 TSE
> _________________________________________________________________________
> Get Your Private, Free E-mail from MSN Hotmail at http://www.hotmail.com.
>
> Share information about yourself, create your own public profile at
> http://profiles.msn.com.
>
>
>
>
> --------------------------
> To view this thread, visit the JDEList forum at:
> http://198.144.193.139/cgi-bin/wwwthreads/showflat.pl?Cat=0&Board=OW&Numbe
> r=749
> *************************************************************
> This is the JDEList One World / XE Mailing List.
> Archives and information on how to SUBSCRIBE, and
> UNSUBSCRIBE can be found at http://www.JDELIST.com
> *************************************************************
 

sf_woo

Active Member
FW: Communication with <ES name> Failed

Hi,

This 'Communication with server failed' do happen often at out site and
normally when users retry ie. submit the UBE again it works. Timeout issue
or server is overloaded.

We have on occassions faced errors like 'failure to communicate with TMS' or
'waiting for TMS'
etc..... Noticed that this would normally coincide with a UBE running at the
server either 'hung' or runs in a loop until no new sign-on is possible and
all other jobs in 'W' until we kill that suspicious batch job at the server.
Sometimes the jde queues just disappeared and we just have to reset the OW
services.

I'm not too sure if any one else has all these communications failures - I
have no idea how to solve this and it can happen any time of the day and no
specific UBEs that we can identify to be the cause except for one - our own
FRW which we barred user from submitting to server until we find out what's
wrong.

Rgds

Sook Fun

HP 9000/Oracle
B732.2 SP 12.2
 

Guest

Guest
Sook Fun,
We are an HP9000/Oracle 8.05 shop on OneWorld also. We have noticed
that the OraListener tends to go down from time to time (can't explain why
though)....but once you simply start the OraListener things are back to
normal. You may want to investigate this next time you see "strange"
behavior about communication failures.

Lisa G. Holthaus-Stinebuck
JDE / OneWorld System Administrator
O'Gara, Hess & Eisenhardt Armoring Co.

NEW EMAIL: lstinebu@ogara-hess.com
cell: 513.378.2832
office: 513.881.9821
 
Top