• Introducing Dark Mode! Switch by clicking on the lightbulb icon next to Search or by clicking on Default style at the bottom left of the page!

Batch Versions on WTS

Gerd_Renz

Member
Dear List,

I am using WTS and most programms behave normally as we could see so far.
Only when I go into Batch Versions or IV I am getting a grey screen for
about 5 minutes. Once started up both programms work fine. In other words,
BV as well as IV take over 5 minutes to open up.

First thing we checked was OCM mappings for BSFNs. I tested in PY7333 and
WPY7333 with out-of-the-box OCM mappings. PY7333 has no BSFN mapped
anywhere, so they all run locally. WPY7333 has a DEFAULT mapping for BSFNs
to the ES and some BSFNs are mapped locally (like I said, as shipped by
JDE). In both environments it takes over 5 minutes for BV or IV to open up
on the screen.
There is no difference sitting at the server's console. All our fat clients
are ok.
We have 3 WTSs installed (by Microsoft technical personnel), all three
servers behave the same.
I am using pristine specs. I build full dddict, ddtext and glbltbl TAM specs
and applied them, no difference.

I know I should use Citrix, but then, it should work without it (please do
not discuss this point).

Any ideas?

Thanks, Gerd
Xe, HP9000, Oracle 8.1.6, WTS (on W2K)
 

SSAJAROFF

Reputable Poster
Gerd :

Check that all your NT users on the Terminal Server have mapped the
\\Deployment\B733 to a letter drive, such as Q: or F:
I've experienced the same problem...

Yours,

Sebastian Sajaroff
CNC Specialist
Grupo ASSA - Application Software SA
(54)-11-4510-7200 Ext 7166
MCSE,MCDBA,MCP+I,Citrix Admin

-----Mensaje original-----
De: Gerd_Renz [mailto:Gerd_Renz@jdedwards.com]
Enviado el: Jueves, 18 de Enero de 2001 03:16 p.m.
Para: jdelistml@jdelist.com
Asunto: Batch Versions on WTS ~~0:4240


Dear List,

I am using WTS and most programms behave normally as we could see so far.
Only when I go into Batch Versions or IV I am getting a grey screen for
about 5 minutes. Once started up both programms work fine. In other words,
BV as well as IV take over 5 minutes to open up.

First thing we checked was OCM mappings for BSFNs. I tested in PY7333 and
WPY7333 with out-of-the-box OCM mappings. PY7333 has no BSFN mapped
anywhere, so they all run locally. WPY7333 has a DEFAULT mapping for BSFNs
to the ES and some BSFNs are mapped locally (like I said, as shipped by
JDE). In both environments it takes over 5 minutes for BV or IV to open up
on the screen.
There is no difference sitting at the server's console. All our fat clients
are ok.
We have 3 WTSs installed (by Microsoft technical personnel), all three
servers behave the same.
I am using pristine specs. I build full dddict, ddtext and glbltbl TAM specs
and applied them, no difference.

I know I should use Citrix, but then, it should work without it (please do
not discuss this point).

Any ideas?

Thanks, Gerd
Xe, HP9000, Oracle 8.1.6, WTS (on W2K)




--------------------------
To view this thread, visit the JDEList forum at:
http://198.144.193.139/cgi-bin/wwwthreads/showflat.pl?Cat=0&Board=OW&Number=
4240
*************************************************************
This is the JDEList One World / XE Mailing List.
Archives and information on how to SUBSCRIBE, and
UNSUBSCRIBE can be found at http://www.JDELIST.com
*************************************************************
 
Top