• Introducing Dark Mode! Switch by clicking on the lightbulb icon next to Search or by clicking on Default style at the bottom left of the page!

as400

  1. M

    Copying a File from Windows to AS400 Location.

    Hi, I am trying to copy a file from Windows to AS400 Location, which is working fine using B4700230 - DeleteOrCopyFlatFile. Scenario 1: But the issue is whenever a data in file consists of "%" value in any area of data it creates a new line (% working as a new line character ) Scenario 2...
  2. J

    Failed to deploy update package(with custom BSFN) on E1Subsystem in AS400

    In our E1 (9.1/AS400) system, there are four E1 Subsystem (1st one is E1Subsystem and rest of them(three) are timeZone specific E1subsystems)exists in Production . Built update package with one custom BSFN along with other OL objects . But deployment is failing on three timeZone specific...
  3. J

    Failed to deploy Update package on timeZone E1subsystems in AS400

    In our E1 (9.1/AS400) system, there are four E1 Subsystem (1st one is E1Subsystem and rest of them(three) are timeZone specific E1subsystem)exists in Production . Built update package with one custom BSFN along with other OL objects . But deployment is failing on three timeZone specific...
  4. normap22

    R11414A Excessive Processing Time

    The timeframe to run R11414A steadily increases. We run JDE 9.0 on an I-series V7R1M0. Our F0902 file is 15.6 MILLION records while F0911 is 257 MIL. Yes, these are huge files but have not been successful in persuading the finance team to work on an archive method so it's 15 years of...
  5. rmkjde

    iSeries dynamic image not working with QNTC

    Syntax for dynamic image not working with QNTC Hopefully one of you BIP/AS400 gurus can get us over the hump on this. I swear we've read 1000 posts, documents, etc. and we are quite close. Thanks to several of you for all the forum posts about dynamic images using a dummy image and alt text...
  6. P

    Connect CAD Vault <> E910

    Hello, please can you recomed me easy way (or some existing solution) how to connect E910 (on AS400 Tools Release 9.1.5.2) with Autocad Vault 2017. We looking for synchronization Items, BOM. Thank you in advance Pavel
  7. Y

    The performance problem when OS of Webserver is WindowsServer2012R2

    Hi! We have two JDE EnterpriseOne 9.1 instance on TOOLS9.1 and 9.2 with two AS400 Enterprise/DB LPARS on V7R1. <Cause> After E1 Webclient login execution of SQL via a webserver(WindowsServer2012 R2) is slow. <Oracle SR GCS comment> The difference in the Tools versions (9.1.5.5 > 9.2.0.6)...
  8. K

    F5 health monitor with i-Series websphere

    Hi all, We have come acorss an issue regarding the health monitors on the F5 when checking the status if JDE instances which are hosted on an as/400 i-series server. When we stopped the JDE web services on port 91, we noticed that the same port (91) was still listening on the i-series...
  9. M

    UBE ending in Error AS400

    Hi, Let me start with saying that I'm new to RPG programming and AS400 systems. We have a custom UBE which ends in Error when run on the server (AS400) only for a particular order number (runs without any issues for all other orders). For the same order number, it runs fine when run in LOCAL...
Top